EUROREPAR KAVACIK’TA!

EUROREPAR KAVACIK’TA!

Her marka ve modele servis hizmeti hedefi ile yola çıkan ve servis hizmetini deneyimleyen müşterilerince güvenilir servis olarak tanımlanan Eurorepar, Fransa’da 1500 ve dünyada 5000’den fazla servis noktası ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şimdi bu büyük güç İstanbul Anadolu yakasının ulaşım ve konum olarak en merkezi yerlerinden犀利士
biri olan Kavacık’ta sizlerle.

Üvez Otomotiv Grup bünyesinde bulunan “Oto Sihir” ile ”Eurorepar” arasında yapılan protokol ile bundan sonra “Oto Sihir”, “Eurorepar” markası ile siz değerli müşterilerine hizmet sunacaktır. Avrupanın her yerinde kesintisiz servis hizmeti sunan, milyonları bulan müşteri portföyü ve memnuniyeti ile araç servisi alanında dünyanın en saygın markalarından biri olan Eurorepar ile işbirliği yapmaktan ve gücümüze güç katmaktan ötürü haklı gururu yaşıyoruz.

TÜM BİNEK ve HAFİF TİCARİ ARAÇLAR İÇİN SERVİS, KONTROL, BAKIM & ONARIM HİZMETİ

Eurorepar Kavacık olarak tüm binek ve hafif ticari araçlar için servis, kontrol, bakım ve onarım hizmetlerini kesintisiz ve sorunsuz olarak sunmayı kendimize görev edindik. Alanında yeterli bilgi ve uzmanlığa sahip deneyimli personelimiz, baştan sona yenilenen geniş ve en son teknoloji ile donatılmış servis alanımızla araç servis ve kontrol işlemlerinde, periyodik bakım, lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren, klima kontrolleri, gaz dolum ve boşaltım işlemleri, cam, mekanik ve elektrik onarım hizmetleri vermekteyiz.

Ayrıca Eurorepar Kavacık olarak tüm Eurorepar servisleri içinde boyasız göçük düzeltme, çatlak cam tadilatı, araç içi koltuk sigara yanığı, direksiyon yenileme hizmetlerimiz ile ön plana ç犀利士
ıkmaktayız.

Sizde bir dünya markası araç bakım ve onarım servisinin deneyim ve uzmanlığı ile tanışmak ve en uygun rakamlarla aracınıza yatırım yapmak isterseniz bizler Eurorepar Kavacık olarak sizlere hizmet sunmaya hazırız.

EUROREPAR KAVACIK’TA!
PREVIOUS POST
EUROREPAR KAVACIK’TA!
NEXT POST

Bir cevap yazın